zaterdag 10 november 2018

De krappe woningmarkt zorgt voor minder babygeboorten onder millennialsVorig jaar bereikte het geboortecijfer, het gemiddeld aantal geboorten per vrouw, in Nederland een dieptepunt van 1,6, vooral doordat twintigers en begin-dertigers minder kinderen krijgen. Hoogleraar Jan Latten vraagt zich af of ze de achterstand binnenkort gaan inhalen. Hoewel het modelmatig lastig aan te tonen is, zetten vergelijkbare samenhangen en omstandigheden hem op het spoor dat het gebrek aan betaalbare gezinswoningen leidt tot dalende kindertallen. Dat schrijft hij op de website Stadszaken.
Lees het oorspronkelijke artikel.

Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -