woensdag 4 januari 2017

Beleggers investeren steeds meer in huurwoningen

Het aantal buy-to-let woningen (huurwoningen in bezit van beleggers) neemt al lange tijd toe in Nederland. Economen Paul de Vries en Ruben van Leeuwen verwachten volgens website MeJudisce dat deze ontwikkeling zich voortzet: de toekomstperspectieven voor dit segment van de woningmarkt zijn positief. Belangrijke drivers zijn de uitermate aantrekkelijke financiĆ«le rendementen en de toenemende vraag naar dit soort huurwoningen. Op dit moment is ongeveer 5% van de totale woningvoorraad in Nederland – 372.000 woningen – en deze voorraad van buy-to-let woningen vertegenwoordigt een totale waarde van ongeveer 65 miljard euro.
Lees verder bij de bron van dit bericht.

Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -