5 juli 2018

Geen Commentaar: de NVM besluit dat de rust is teruggekeerd.

De ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging van Makelaars heeft besloten om de rust binnen de vereniging terug te brengen. Dat meldt de lobbyvereniging op haar website. Recent kwam via het FD naar buiten dat een zeer groot deel van de woonmakelaars haar vertegenwoordiger in het bestuur, Frits Markus, weg wil hebben. Na een vergadering vandaag geeft de vereniging aan dat er een dialoog komt tussen de vakgroep Wonen en het Algemeen Bestuur en dat alle partijen vertrouwen hebben in 'een goede afloop'. Geheel in lijn met de gewoonten van de NVM worden verder geen mededelingen gedaan. 
Onduidelijk is daardoor of Markus zijn stoel kan behouden. Gisteren werd bekend dat de voorzitter van het bestuur, Ger Jaarsma, volgend jaar stopt. Ook directeur Van de Riet besloot per 1 augustus te vertrekken.

Ontvang Woonnieuws in uw mailbox!

Woonnieuws verzamelt het belangrijkste nieuws voor woonprofessionals. Twee keer per week sturen we een gratis nieuwsbrief met de laatste berichten. Ook op de hoogte blijven? Meld u aan met dit formulier.

Aanhef

Klik hier voor een gratis update van het Woonnieuws in uw mailbox.


Foto:

Woonnieuws.nl selecteert het nieuws over de Nederlandse woningmarkt.
Een gratis service voor (bestaande en toekomstige) relaties van Honk. Honk ontwikkelt wonen.
© 2017 - - Honk