Inschrijven voor de nieuwsbrief van Woonnieuws

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. We delen het nieuws via deze website én via een gratis nieuwsbrief, die twee keer per week, op maandag en donderdag, verstuurd wordt.

U kunt zich aanmelden door het invullen van onderstaand formulier. Leest u voor u zich aanmeldt onze privacy-verklaring onder aan de pagina?
Vragen over dit formulier kunt u stellen via info@honk.nl.

Over uw privacy: 
Woonnieuws is een service van Honk. Via deze website houden we contact met (potentiele) relaties. De gegevens die u aan ons verstrekt worden door de service Mailchimp opgeslagen en beveiligd. De persoonsgegevens die u verstrekt zijn primair bedoeld voor een persoonlijke adressering bij de verzending. De overige gegevens geven ons een beeld van de professionele achtergrond van onze lezers. We houden ons het recht voor om u op basis van de verstrekte gegevens per e-mail gerichte informatie te versturen, maar slechts en uitdrukkelijk met Honk als afzender. Uw gegevens worden op geen enkele wijze gedeeld met derden.Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -