22 mei 2019

Interview: 'Het samengaan van architectuur en ontwikkeling is de toekomst.'

In een dubbelinterview van website De Architect met Nanne de Ru en Niels Jansen van Red Company stellen deze twee dat het van belang is om architectuur en ontwikkeling met nieuwe ogen te bekijken. "Op dit moment is de vraag veel meer hoe we gaan bouwen in de stad. In de stad neem je aan het begin veel meer risico omdat je grond moet kopen die al veel waard is. Het gebouw moet vervolgens echt de waarde toevoegen. Daarnaast zit je met de complexe vraag hoe je kunt bouwen in de stad. De locaties zijn per definitie uniek en bijzonder en je kunt dus niet een standaard programma uitrollen. Je moet veel specifieker over locatie nadenken. Daarom denken we dat het samengaan van architectuur en ontwikkeling de toekomst is."
Lees meer

Ontvang Woonnieuws in uw mailbox!

Inschrijven

* indicates required
Aanhef
Email Format

Powered by MailChimp

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Honk:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Klik hier voor een gratis update van het Woonnieuws in uw mailbox.


Foto:

Woonnieuws.nl selecteert het nieuws over de Nederlandse woningmarkt.
Een gratis service voor (bestaande en toekomstige) relaties van Honk. Honk ontwikkelt wonen.
© 2017 - - Honk