5 december 2018

'Bank moet hypotheekklanten gelijk behandelen'Banken maken aflossingsvrije en spaarhypotheken steeds duurder door een fors hogere rente te rekenen dan op hypotheken waarop wel wordt afgelost, zoals de lineaire hypotheek, zo meldde het FD dinsdag. Een van de redenen die banken voor deze stijgende rente-opslag aanvoerden, is dat ze er consumenten mee willen bewegen om een hypotheek af te sluiten waarop wel wordt afgelost. In een redactioneel commentaar pleit de krant er nu voor dat de banken consumenten, "die zij zelf massaal hebben geadviseerd om te kiezen voor niet- of weinig aflossende hypotheken" zo veel mogelijk een gelijk behandelen.
Lees het oorspronkelijke artikel.

Ontvang Woonnieuws in uw mailbox!

Inschrijven

* indicates required
Aanhef
Email Format

Powered by MailChimp

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Honk:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Klik hier voor een gratis update van het Woonnieuws in uw mailbox.


Foto:

Woonnieuws.nl selecteert het nieuws over de Nederlandse woningmarkt.
Een gratis service voor (bestaande en toekomstige) relaties van Honk. Honk ontwikkelt wonen.
© 2017 - - Honk