donderdag 1 september 2016

Gemeenten kunnen starters blijven subsidieren met hypotheek

De starterslening van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) voor starters op de koopwoningmarkt blijft in aangepaste vorm bestaan. Dat meldt Vereniging Eigen Huis op haar website. Sinds 1 januari 2013 moeten nieuwe hypotheken verplicht worden afgelost om hypotheekrente te behouden. Voor de starterslening gold voor drie jaar een uitzondering. Die uitzondering stopt op 31 december van dit jaar, maar de stichting heeft een nieuw product ontwikkeld waarmee de starterssubsidie kan worden voortgezet. Uitgangspunt is dat gemeenten een deel van de kosten en de risico's dragen.
Lees verder bij de bron van dit bericht.

Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -