vrijdag 2 september 2016

Blok botst met Stroomversnellers over 'duurzaam' aardgas

Minister Blok overweegt de mogelijkheid om ook bij woningen die op aardgas zijn aangesloten een energieprestatievergoeding in rekening te kunnen brengen. Die vergoeding geldt voor verhuurders die ook als energieleverancier optreden. Het voornemen valt verkeerd bij de bedrijven die verenigd zijn in De Stroomversnelling. Dit initiatief probeert innovaties op gang te brengen waarmee bestaande woningen met hernieuwbare energie tot Nul op de Meter woningen worden gerenoveerd. Volgens de website van De Stroomversnelling wordt hun ambitie ondermijnd als ook fossiele brandstoffen worden toegestaan.
Lees verder bij de bron van dit bericht.

Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -