zondag 21 augustus 2016

’s-Hertogenbosch gaat haar vastgoed in 3D uittekenen

’s-Hertogenbosch gaat als eerste grote gemeente het gemeentelijke vastgoed in 3D laten uittekenen, meldt Binnenlands Bestuur. De aanleiding is een actualisatie van verouderde meerjarenplanningen.Volgens Martin Timmermans, hoofd vastgoed in ’s-Hertogenbosch, was het eerst de bedoeling dat al het vastgoed in 2D zou worden uitgetekend. ‘Collega’s waren beducht voor een ingewikkeld proces. Er was grote behoefte om het zo simpel mogelijk te houden.’ Uiteindelijk maakte scepsis plaats voor enthousiasme.  ‘We zien nu tal van mogelijkheden, maar moeten het enthousiasme wat temperen. Het op orde brengen van de meerjarenplanning is onze eerste prioriteit.’
Lees verder bij de bron van dit bericht.

Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -