vrijdag 20 mei 2016

Pilot voor onafhankelijke procesbegeleiding bij het maken van prestatieafsprakenGemeenten, huurders en woningcorporaties zijn dit jaar wettelijk verplicht om met elkaar prestatieafspraken te maken over de sociale huurwoningen binnen een gemeente. Dat gaat in praktijk niet zonder slag of stoot. De initiatiefnemers van Prestatie*Afspraken wil een pilot starten waarbij zij de belanghebbenden binnen een gemeente als onafhankelijke procesmanager begeleiden om de afspraken tot stand te brengen. Ze zijn op zoek naar deelnemers die kiezen voor een professionele begeleiding van dit traject. 


Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -