woensdag 4 mei 2016

Nieuw makelaarsinitiatief zorgt voor onrust onder traditionele makelaars
Er heerst onrust in de makelaarswereld nu blijkt dat één van de grotere Nederlandse internetuitgevers zich op de woningmarkt gaat begeven. Ondernemer Rudolf Julius, die geen enkele relevante vastgoedopleiding bezit, is een online makelaarsinitiatief gestart dat al direct na de introductie een enorm bereik heeft. De NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) heeft inmiddels minister Blok (Wonen) gevraagd om in te grijpen: zij vreest dat huizenkopers de dupe worden van deze onprofessionele aanbieder. De minister pleit er nu voor om de bescherming van de makelaarstitel opnieuw in te voeren.

'Makelaar' Julius - volgens sommigen een criticaster van de woningmarkt - bevestigt desgevraagd geen ambitie te hebben om zich professioneel te scholen. "De persoon welke mijn gewilde website bezoekt, beleeft direct het professionele effect dat mijn woningpresentaties geeft", aldus de ondernemer in een schriftelijke reactie. Oordeelt u zelf op de website van de uitgever.

Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -