woensdag 11 mei 2016

'Niet de politiek, maar de corporaties besluiten om huurwoningen te verkopen'

De Woonbond publiceerde recent een bericht dat in hoog tempo veel sociale huurwoningen verdwijnen. Kees Jonker is verbaasd dat de Woonbond de oorzaak alleen bij de politiek legt. "Het kan natuurlijk nooit kwaad om bij de heren en dames politici in Den Haag onder de aandacht te brengen dat het vervelend is dat er steeds minder sociale huurwoningen in Nederland overblijven. Maar misschien is het een idee om het dan ook gelijk bij de woningcorporaties te doen. Dat zijn immers degenen, die ertoe besluiten om met minder sociale huurwoningen door te gaan. " De Woonbond kan daar zelf ook invloed op uitoefenen, stelt Jonger op zijn weblog.
Lees het complete bericht bij de bron

Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -