dinsdag 1 maart 2016

Corporaties, gemeenten en huurders moeten nu echt aan de slag met prestatieafspraken
De Woningwet die op 1 juli 2015 is ingegaan geeft een nieuwe verantwoordelijkheden voor gemeenten, huurders en corporatie. In 2016 zijn zij voor het eerst verplicht om te zorgen dat er prestatieafspraken op tafel komen. Dit zijn de afspraken die partijen lokaal maken om het beleid uit de gemeentelijke woonvisie te verwezenlijken.

Michel Gunsing en Siwert de Groot van Studio Vonk zijn doorgewinterde professionals binnen de publieke sector en de corporatiebranche en vertrouwd met de regels en de bedoelingen van de nieuwe Woningwet. Zij gaan aan de slag om de verschillende spelers te begeleiden en te assisteren bij het maken van de lokale prestatieafspraken. Over hun aanpak is te lezen op - heel toepasselijk - de website www.prestatieafspraken.nl.

Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -