dinsdag 22 maart 2016

Begrijpt Coen Teurlings eigenlijk wel waar hij het over heeft?
In een column op zijn website reageert Wim Derksen op het artikel van Coen Teulings in het NRC waarin de laatste betoogt dat veel woningen in Nederland op de verkeerde plek zijn gebouwd. De redenatie van Teurlings en het bijbehorende boek kunnen bij Derksen op weinig bijval rekenen: vanuit het perspectief van de econoom is het op het eerste gezicht nog wel te volgen, maar volgens Derksen zijn Teurlings c.s. uiteindelijk "te zeer in hun eigen schematische weergave van de werkelijkheid gaan geloven". Op zijn website legt Derksen uit waarom en vraagt hij zich af: "Begrijpen economen nu werkelijk niets van ruimtelijk beleid?"

Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -