donderdag 25 februari 2016

De duurste winkelstraten zijn fors duurder geworden

De huurprijzen in Europa's meest luxueuze winkelstraten zijn in 2015 opnieuw gestegen. De huurprijzen op de Via Montenapoleone in Milaan groeide met 41,2% in één jaar, waardoor het de snelst groeiende winkelstraat in Europa was, groter dan Rome's Via Condotti (37,5% groei) en Barcelona's Diagonal (33,3%). Dat meldt Cushman & Wakefield op haar website. Elders zijn kleinere, maar scherpe stijgingen waargenomen in Parijs, Londen, Dublin, Venetië, Lissabon en Madrid. Als gevolg van deze buitengewone groei is high street retail nu de enige commerciële vastgoed sector in Europa waar huurprijzen op een gewogen gemiddelde basis boven hun eerdere toppen zijn en de opbrengsten lager zijn dan vóór de recessieniveaus. Lees het complete artikel bij de bron.

Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -