donderdag 25 februari 2016

Brugge legt pijpleiding voor bier aan tussen binnenstad en industrieterrein

Vanaf deze zomer stroomt er Brugse Zot en Straffe Hendrik onder de Belgische stad Brugge door. Op verschillende plekken in de historische binnenstad wordt op dit moment gegraven om een drie kilometer lange bierpijpleiding aan te leggen. Het bier wordt gebrouwen in de historische bierbrouwerij, die midden in het centrum ligt. De drank wordt vervolgens op een industrieterrein buiten de stad gefilterd en gebotteld. Door de komst van de pijpleiding rijden er straks zo’n vijfhonderd tankwagens per jaar minder door het stadje, meldt de NOS. Lees het complete artikel bij de bron.

Het actuele woonnieuws:


Meer nieuws? Automatisch op de hoogte blijven?

Woonnieuws is een service van Honk. Als projectontwikkelaar volgen we het nieuws over woningbouw en de woningmarkt nauwgezet. Via Woonnieuws delen we de berichten die wij belangrijk vinden. Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Woonnieuws.

Het nieuws op Woonnieuws volgen op social media? Klik dan op de iconen van Twitter, Linkedin of Facebook. Of kies voor de RSS-feed.

Zoeken in ruim 5.000 artikelen op Woonnieuws:Woonnieuws
Woonnieuws is een service van Honk.
© Honk 2011 -